• Katalogu
 • shërbimi
 • kompania

TTG Group Co., Ltd.

Çmime të arsyeshme, kohë efikase prodhimi dhe shërbim i mirë pas shitjes

company_intr_img1

Rreth nesh

Kompania jonë është themeluar në vitin 2000, dhe ne kemi shumë vite histori në industrinë e kafshëve shtëpiake.E vendosur afër Shangait, ne gëzojmë transport të përshtatshëm ujor, tokësor dhe ajror.Kompania jonë punëson më shumë se 100 punëtorë;me përpjekjet e të gjithë stafit tonë, ne jemi bërë një prodhues i shkëlqyer i produkteve për kafshët shtëpiake.Ne jemi përpjekur vazhdimisht të përmirësojmë cilësinë e produktit, duke i dhënë kompanisë sonë aftësi të mira teknike.Prezantoi teknologji të avancuar, importoi pajisje të avancuara.Produktet tona eksportohen në Angli, Amerikë dhe vende të tjera perëndimore.

Kompania jonë i konsideron "çmimet e arsyeshme, kohën efikase të prodhimit dhe shërbimin e mirë pas shitjes" si parimin tonë.Shpresojmë të bashkëpunojmë me më shumë klientë për zhvillim dhe përfitime reciproke.Ne mirëpresim blerësit potencial të na kontaktojnë.

Produktet tona

Shfletoni sipas: Të gjitha

Shërbimi ynë

Ne jemi krijues

Ne jemi krijues

Të gjithë anëtarët e ekipit tonë kanë një aftësi profesionale të eksperiencës, në një mjedis komod dhe pozitiv gjithmonë na bëjnë të krijojmë disa ide të reja.

Ne jemi të pasionuar

Ne jemi të pasionuar

Pavarësisht se sa është koha, kërkesat që keni kërkuar, ne mund të jemi gjithmonë të kënaqur dhe të buzëqeshim për t'ju treguar anën tonë më të mirë, sepse ne jemi të gatshëm të ndihmojmë të gjithë klientët tanë.

Ne jemi me përvojë

Ne jemi me përvojë

Kompania jonë është themeluar në vitin 2000, dhe ne kemi shumë vite histori në industrinë e kafshëve shtëpiake.E vendosur afër Shangait, ne gëzojmë transport të përshtatshëm ujor, tokësor dhe ajror.

Partnerët

 • Partnerët 1
 • Partnerët 2
 • Partnerët 3
 • Partnerët 4
 • Partnerët 5
 • Partnerët 6
 • Partnerët 7
 • Partnerët 8
 • Partnerët 9
 • Partnerët10
 • Partnerët11
 • Partnerët12
 • Partnerët13
 • Partnerët14
 • Partnerët15
 • Partnerët16
 • Partnerët17
 • Partnerët18
 • Partnerët19
 • Partnerët20