• Каталог
 • Сервис
 • компанија

TTG Group Co., Ltd.

Разумни цени, ефикасно време на производство и добра услуга по продажбата

company_intr_img1

За нас

Нашата компанија е основана во 2000 година и имаме долгогодишна историја во индустријата за домашни миленици.Сместени во близина на Шангај, уживаме во удобен воден, копнен и воздушен транспорт.Нашата компанија вработува повеќе од 100 работници;преку напорите на целиот наш персонал, станавме брилијантен производител на производи за домашни миленици.Постојано се трудевме да го подобриме квалитетот на производите, давајќи и на нашата компанија добри технички можности.Воведена напредна технологија, увезена напредна опрема.Нашите производи се извезуваат во Англија, Америка и други западни земји.

Нашата компанија ги смета „разумните цени, ефикасното време на производство и добрата услуга по продажбата“ како наш принцип.Се надеваме дека ќе соработуваме со повеќе клиенти за заеднички развој и придобивки.Ги поздравуваме потенцијалните купувачи да не контактираат.

Нашите производи

Прелистајте по: Сите
Производи

Нашата услуга

Ние сме креативни

Ние сме креативни

Сите членови на нашиот тим се здобиваат со искусни професионални способности, во удобно и спротивна средина секогаш нè тераат да дојдеме до некои нови идеи.

Ние сме страсни

Ние сме страсни

Без разлика колку е времето, барањата што ги поставивте, ние секогаш можеме да бидеме задоволни и насмеани за да ви ја покажеме нашата најдобра страна, затоа што сме подготвени да им помогнеме на сите наши клиенти.

Ние сме искусни

Ние сме искусни

Нашата компанија е основана во 2000 година и имаме долгогодишна историја во индустријата за домашни миленици.Сместени во близина на Шангај, уживаме во удобен воден, копнен и воздушен транспорт.

Партнери

 • Партнери 1
 • Партнери 2
 • Партнери3
 • Партнери 4
 • Партнери5
 • Партнери6
 • Партнери7
 • Партнери8
 • Партнери9
 • Партнери10
 • Партнери11
 • Партнери12
 • Партнери13
 • Партнери14
 • Партнери15
 • Партнери16
 • Партнери17
 • Партнери18
 • Партнери19
 • Партнери20